Vicenç Cànovas ha fet realitat el somni de dedicar la jubilació a composar, tocar la guitarra i cantar. I la seva música sona, ara, a través del disc en dvd «Deu cançons d'amor i dos poemes», que ell mateix s'ha autoeditat. Aquest dimecres, 14 de febrer, ha fet la presentació del nou treball musical a la Biblioteca Fages de Climent, de Figueres.

«Deu cançons d'amor i dos poemes» són creacions poètiques de Pere Prada, Henar Galán i altres autors empordanesos que Vicenç Cànovas ha musicat, i són també clàssics del seu repertori que l'han acompanyat al llarg de la seva vida. El músic d'Oriola establert a Figueres ha comptat amb la col·laboració de Jom Friser en l'edició i el disseny del dvd.

Aquest és el tercer recull que edita Vicenç Cànovas. El 2012 va gravar un dvd d'homenatge a Miguel Hernández, amb la col·laboració de la cantant Esmeralda Grao.

I el 2006 va enregistrar composicions de cantautor com a Quartet Acústic de l'Empordà, juntament amb Maria Teresa Noguera (veu), Anna Ros (celo), Xavi Masó (guitarra) i ell mateix a la guitarra i a la veu.

Molt ben acompanyat

En el recital que Vicenç Cànovas ha preparat per al 14 de febrer, s'ha projectat l'audiovisual «Paraules que ressonen», un repàs a moments de la seva trajectòria com a cantautor. En aquest concert, l'han acompanyat la poetessa i rapsoda Henar Galán; Carles B. Gorbs, de Gorbs Edicions, i el poeta i realitzador de l'audiovisual Jom Friser.