El centre cultural Ca l´Anita de Roses inicià la passada tardor un nou programa de tallers que ha assolit un rotund èxit de participació, amb la majoria de cursos amb la totalitat de places exhaurides dies abans de l´inici de les activitats. L´Àrea de Cultura de l´ajuntament dóna ara continuació a la iniciativa, programant un total de tretze tallers nous entre els mesos de de febrer i maig, adreçats tant al públic infantil i familiar, com a l´adult. Les primeres inscripcions ja estan obertes.

Durant la passada edició, van participar en els tallers un total de 117 persones, quedant 35 persones en llista d´espera. Aquest fet ha motivat que l´oferta d´activitats s´hagi vist incrementada aquesta primavera. Tallers d´escriptura, d´astrologia, d´educació emocional, experiències artístiques, de xocolata, de creativitat i jocs o, fins i tot de física quàntica per a infants, són algunes de les temàtiques que es tractaran durant aquesta primavera a Ca l´Anita, oferint als participants l´oportunitat d´endinsar-se en el món de l´art i la creació des d´una vessant experimental i lúdica.

El programa es divideix en activitats destinades al públic adult, que inclou els tallers d´escriptura, de tècniques antigues de fotografia (cianotípia), de gènere, o d´educació emocional i mindfulnes a través de l´art, i incorpora per a aquest trimestre quatre tallers de pagament (35 €): astrologia, Jin Shin Jytsu, escriptura i fotografia. Reservat al públic familiar, trobem els tallers de xocolata, de creació de monstres, de creativitat i joc en família i el de física quàntica.

Amb aquesta iniciativa l´Àrea de Cultura de l´Ajuntament de Roses continua apostant per obrir Ca l´Anita també a la vessant formativa, en aquest cas amb una programació de caps de setmana que complementa els cicles d´exposicions i les presentacions que s´hi realitzen.