FABER, la residència d’Arts, Ciències i Humanitats de Catalunya a Olot i la Biblioteca Fages de Climent de Figueres han programat una conversa en francès entorn la literatura i la creació en la qual es parlarà de com afronten la seva tasca els nous escriptors, com es relacionen amb el món, què esperen dels lectors, quina relació tenen els seus llibres amb la literatura actual, quina és la responsabilitat dels escriptors avui.

Durant l'acte que es farà el proper dijous dia 9 de febrer, a la biblioteca, hi intervindran les escriptores Lila Azam, reconeguda internacionalment i Jakuta Alikavazovic, guanyadora del premi Goncourt per la seva primera novel·la 'Corps volatils' el 2007 i Joan-Lluís Lluís, escriptor i articulista amb una àmplia trajectòria literària, que exercirà el rol de moderador en la conversa.

Faber és un espai on escriptors, artistes, investigadors i científics conviuen i treballen en el seu projecte. La residència és un espai contemporani que actua fora dels interessos de la societat d'acollida.