La tercera edició del Concurs de fotografia dels Aspres d'Empordà i l'Albera va obrir divendres passar el període de participació. Com en anteriors ocasions, el paisatge és el tema sobre el qual han d'inspirar-se les fotografies dels participants. Tanmateix, les dates del període de participació s'han retardat uns mesos per donar millor cabuda a les fotografies de paisatges tardorencs i hivernals, que quedaven poc representats en edicions anteriors quan la participació al concurs es tancava a començaments d'octubre, expliquen els organitzadors.

Fins al 29 de maig

Enguany en canvi, la data màxima d'entrega de fotografies serà el 29 de maig, tal com indiquen les bases del concurs, per tal que puguin presentar-se paisatges diferents, d'acord amb el pas de les estacions. La resta de condicions del concurs es mantenen intactes i es poden consultar al web oficial.

Cal destacar que en edicions anteriors, la participació i la qualitat de les obres presentades ha estat molt ben valorada per l'organització i per l'Associació Cultural Fotogràfica de l'Alt Empordà (ACFAE). El concurs, organitzat pel mateix Consorci dels Aspres d'Empordà, compta amb la col·laboració del Setmanari de l'Alt EMPORDÀ i de l'esmentada ACFAE.

Els Aspres

L'àmbit territorial dels Aspres d'Empordà engloba els termes municipals de Cantallops, Capmany, Espolla i Sant Climent Sescebes, i s'estén pels vessants de l'Albera fins els turons que donen lloc a la plana altempordanesa.