La passada matinada es van lliurar els Grammy Llatins, i durant la gala, Universal Pictures va llançar el nou teaser de '50 ombres més fosques'. L'avançament, en gran part, mostra imatges que ja es van veure en el primer tráiler, encara que amb significatives novetats.

El teaser comença de nou amb el ball de màscares, i continua amb Anastasia Steele (Dakota Johnson) advertint Christian Grey (Jamie Dornan) que aquesta vegada no hi haurà regles. A més del moment de la dutxa, la parella torna a reprendre la seva tòrrida relació en una nova escena que avança més nus en la pel·lícula. Però el més intrigant és la noia misteriosa que vigila Anastasia.

El primer tráiler acabava amb aquesta jove darrere de la protagonista, sense que se n'adonés de la seva presència. Però en el teaser, Ana es gira i s'espanta en trobar-la darrere d'ella. Aquesta jove misteriosa seria Leia, una ex amant de Grey que va sortir mal parada de la relació i intenta advertir Anastasia. 'Pot sobreviure l'amor?' és la qüestió que planteja el teaser.

'50 ombres més fosques' aprofundeix en la relació entre Anastasia Steele (Johnson) i Christian Grey (Dornan), però hi haurà nous personatges. Entre ells hi ha Kim Basinger, que serà l'examant de Grey, Elena Lincoln; Erick Johnson, el nou cap de Anastasia, i rival de Grey, i Bella Heathcote com Leia Williams.

'50 ombres més fosques' arribarà el 10 de febrer de 2017, i 364 dies més tard, el 9 de febrer de 2018, s'estrenarà '50 ombres alliberades', que posarà fi a la trilogia basada en les novel·les d'I.L. James. El primer lliurament de la saga va aconseguir recaptar 560 milions de dòlars a nivell mundial, en part gràcies a la seva estrena propera al Dia de Sant Valentí, jugada que repeteixen les seves seqüeles.

James Foley, responsable de cintes com 'Seduint un estrany', 'Passió obsessiva' o 'Qui és aquesta noia?' és el director que s'ha encarregat de les seqüeles de '50 ombres d'en Grey' després de l'acomiadament de la directora de la primera part, Sam Taylor-Johnson, per diferències irreconciliables amb E.L. James. Niall Leonard, el marit de l'autora de les novel·les, serà el responsable del guió.