Castelló d'Empúries

La Ruta de l'Art de Castelló consolida el seu prestigi en una edició d'èxit en tots sentits

Satisfacció entre els artistes, màxima participació en les activitats programades i molts visitants han marcat un cap de setmana intens

11.10.2016 | 17:15
La Ruta de l'Art de Castelló consolida el seu prestigi en una edició d'èxit en tots sentits

Castelló d'Empúries ha viscut, el cap de setmana passat, un degoteig constant de visitants, amb motiu de la 9a Ruta de l'Art que va viure diumenge el seu moment més àlgid. L'interès que atrau aquest esdeveniment és cada any més gran, igual que l'oferta de la ruta tant pel que fa a les exposicions com també per les activitats paral·leles que han tingut una participació molt alta. "Els artistes s'han mostrat plenament satisfets", recalca l'artífex de tot aquest engranatge cultural, Anna Maria Constanseu. "Les visites guiades s'han omplert de gent. Els concursos d'Instagram i el d'infants han atret molt d'interès i el concert d'orgue de diumenge va omplir la Basílica". És clar que la Ruta de l'Art camina cap a l'edició del desè aniversari, havent consolidat el seu prestigi. ­En­guany la Facultat de Belles Arts també hi ha estat present, i tant alumnes com professors de la universitat hi han exposat destacant l'alt nivell que ha assolit aquesta trobada d'art a Castelló.

Passejar pels carrers del municipi ha estat un plaer. Art i patrimoni s'han barrejat de nou per delectar el públic, més nombrós que mai, destaca l'ànima de la ruta: "Dissabte vam tenir molts visitants del país, francesos i alemanys, i diumenge, sobretot gent del país i del poble". Exhausta encara de l'intensa activitat viscuda, l'artista castellonina sap que cal unir esforços per fer, de la ruta dels deu anys, un aniversari sonat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema