Les rutes pel patrimoni natural de Roses disponibles al mòbil amb l'aplicació NaturaLocal

La nova eina ofereix un total de 12 itineraris que es poden descarregar de forma ràpida i senzilla per poder practicar el senderisme .

20.09.2016 | 13:24

El municipi de Roses ofereix a través de l´aplicació NaturaLocal per a mòbils -disponible tant en IOS com en Android-, documentació i recorreguts per conèixer i gaudir de les rutes per l´entorn natural que ofereix la població. La nova eina ofereix un total de 12 itineraris que es poden descarregar de forma ràpida i senzilla per poder practicar el senderisme .

Des de l´Àrea de Turisme de l´Ajuntament de Roses, s´ha apostat per la posada en marxa d´aquesta eina per complementar l´oferta del final de la temporada d´estiu i l´inici de la tardor, a través de les mateixes rutes que s´ofereixen en el programa de visites de l´Ajuntament. En aquest cas, l´aplicació permet al visitant conèixer gaudir de la ruta individualment amb tota la informació que precisa.

Informació com longitud del recorregut, durada, grau de dificultat i desnivell, descripció dels principals atractius i panoràmiques que es poden apreciar al llarg de l´itinerari o descàrrega i visionat del recorregut exacte, són algunes de les facilitats que ofereix l´aplicació que inclou 12 itineraris que transcorren al llarg de diferents trams del camí de ronda, itineraris megalítics, masos de Roses, oliverars de Roses o passeig Marítim, entre d´altres.

L´aplicació NaturaLocal es pot descarregar des del Play Store (Android) o l´App Store (Iphone), funciona sense consum de dades, avisa dels punts d´interès de la ruta, indica direcció en les cruïlles de camins i incorpora un lector de codis QR per ampliar la informació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema