L'Escala

Una exposició aborda la força estètica de Víctor Català

S'inaugura dijous a l'Alfolí de la Sal i ha estat gestada per l'Ajuntament escalenc, la llibreria Vitel·la i Enric Cassases

31.08.2016 | 12:53

Víctor Català-Caterina Albert fou una dona, una artista molt polifacètica que va abordar i es va interessar per diferents camps creatius. Aquesta és la base de la que parteix l'exposició 'Víctor Català. Los cent mil ulls de l'infinit', que inaugura el conseller de Cultura, Santi Vila, l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga i el nebot de l'artista, Lluís Albert, aquest dijous a les 7 de la tarda a l'Alfolí de la Sal de l'Escala. La mostra planteja una mena d'"autoretrat de l'autora a través de textos seus, amb moltes imatges, i una bona selecció d'obra plàstica, sobretot pintura i dibuix". El conjunt ofereix una mostra explosiva de la força estètica de l'escriptora empordanesa i forma part dels actes commemoratius dels 50 anys de la mort de Víctor Català.

L'exposició ha estat organitzada per l'Ajuntament de l'Escala amb la col·laboració del Museu-Arxiu Víctor Català i la llibreria Vitel·la amb l'assessorament del poeta Enric Cassases. La mostra restarà oberta al públic fins al 25 de setembre, de 6 de la tarda a 9 del vespre, i diumenges i festius d'11 a 1 del migdia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema