Port de la Selva

Sant Pere de Rodes arriba a la recta final amb un doble concert

Marian Sobula, un dels pianistes amb més talent de la seva generació i l'Ensemble Belliniano ofereixen els darrers espectacles del Festival

25.08.2016 | 11:12
Marian Sobula

Marian Sobula és un dels pianistes amb més talent de la seva generació. Deixeble d´Andrzej Pikul i Sergio Perticaroli, actua aquest dimecres a les 20.00 hores al Monestir de Sant Pere de Rodes en la recta final del Festival, amb l´espectacle Absolute Chopin. Marian Sobula és el guanyador de diversos concursos de piano nacionals i internacionals. Ha rebut diversos premis i beques tant de fundacions i institucions nacionals i internacionals i el juliol de 2008 va rebre un prestigiós premi de la Ciutat de Cracòvia Ars Quarendi, per la seva notable activitat en el desenvolupament i la promoció de la cultura.

Dissabte al vespre arriba la darrera proposta, Una nit a l´opera a càrrec de l´Ensemble Belliniano, un quintet de vent i piano a quatre mans. L´Ensemble Belliniano, formació cambrística del Teatro Massimo Bellini de Catania, està constituït per músics del quintet del mateix nom i del duet pianístic Corrado Ratoo-Maria Grazia Scarlata. Actualment són els solistes de l´Orquestra del Teatro Massimo "Bellini" de Catània.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema