La 21a edició del Cicle de Concerts de Sant Domènec ha tancat motors amb una de les joves veus de la cançó catalana: Cesk Freixas. 'Protesta' és el cinquè treball discogràfic de Cesk Freixas i ha aparegut en el desè aniversari de la seva activitat damunt dels escenaris.

Cesk Freixas va iniciar la seva activitat com a cantautor el 2004. Des d´aleshores, i fins a dia d´avui, ha editat cinc treballs discogràfics i ha dut a terme més de 1.100 actuacions. El novembre de 2013, Cesk Freixas va publicar el seu primer llibre, ´Paraules per a Gaeta´, a través de la cooperativa editorial Tigre de Paper.

Aquest nou disc compta amb els arranjaments i la producció musical de Víctor Nin, guitarrista al costat d´en Cesk Freixas des de l´any 2006. ´Protesta´ és el disc més rítmic i contundent de la seva discografia, acostant-se a una estètica propera al rock.

Acompanyat a la guitarra per Víctor Nin, han presentat en un format acústic i molt càlid un recull de les principals cançons de l´artista del Penedès.