L'Auditori del Parc del Castell va començar la setmana amb l'actuació d'una de les formacions musicals més incombustibles dels darrers anys, The Original Blues Brothers Band. Van néixer de la mà de John Belushi i Dan Aykroyd. La banda, que conserva encara dos dels integrants originals Steve Cropper (guitarra) i Lou Marini (saxo), està formada per músics excepcionals de dilatada experiència professional.

A Peralada van oferir un show que va convertir l'Auditori en una pista de ball amb temes com Everybody Needs Somebody to love de Solomon Burke, Soul Finger, Minnie the Mooch, Sweet Home Chicago o Knock on Wood.

Simply Red també arriba dimarts 16 a Peralada amb ganes de fer aixecar el públic de la cadira. Serà una nit molt especial que tancarà l'edició 2016 del Festival de Peralada, la del 30a aniversari. Symply Red també celebra aquest any els trenta anys de música, durant els quals ha aconseguit que la seva música soni simplement com a Simply Red.

La banda britànica liderada per Mick Hucknall, oferirà un concert en el que no faltaran grans èxits com Holding Back de years, Ev'ry Time We Say Goodbay, Angel, The Right Thing o Star. Simply Red està consagrat com el grup blanc de soul més important d'Anglaterra. Han venut més de 60 milions de discs i de les seves cançons n'han sortit trenta-un números u en les llistes d'èxits del Regne Unit.

Serà una nit d'aniversaris que tancarà l'edició número trenta del Festival de Peralada, una edició que ha estat molt especial i que acaba com va començar, amb un espectacle sota la llum dels estels i amb una gran actuació.