Els pallassos, els acròbates i els músics han estat els personatges d´aquest espectacle de circ que s´ha presentat al Festival de Peralada amb una escenografia molt atractiva amb una gran muntanya màgica d´ametistes en la que s´han mogut tota mena de personatges fantàstics que han mantingut l´atenció i els somriures dels nens i nenes durant 80 minuts.

Els pallassos Tortell Poltrona (Jaume Mateu) i la senyoreta Titat (Montse Trias), s´han trobat amb els grinyols, els extraordinaris personatges que viuen a la muntanya i s´han anat succeint diferents escenes en les que no han faltat els músics, i els acròbates que han donat forma a un món imaginari, de conte.

Un any més, el Petit Perelada ha fet les delícies de petits i grans que han omplert l´Auditori del Parc del Castell d´aplaudiments, d´atencions contingudes seguint les acrobàcies que s´anaven fent a l´escenari, però sobretot han omplert l´Auditori de rialles i aquest és el millor premi per als pallassos, els artistes i pel Festival.

La narradora de 'Grinyols' ha estat Luara Mateu i els acrobates que han intervingut eren Asvin López, Toni Gutiérrez, Leti Garcia, Fernando Melki, Roberto Carlos Rodrigues i Antonio Firmino amb la col·laboració de Debi Cobos i Enric Tarragó. La música han anat a càrrec de Kiquimi Saigi i Arnau Figueres. Txell Janot ha estat la responsable del vestuari i de la escenografia.

L´espectacle, dirigit per Tortell Poltrona es va estrenar el passat mes de març al Festival Circ Cric, de Sant Esteve de Palautordera.