Aquest acp de setmana, el somni d'aplegar en un mateix espectacle els millors ballarins del món s'ha fet realitat a Peralada.

Els moviments de Roberto Bolle i els Friends han estat elegants, precisos i d'una grandiositat que ha captivat i enamorat al públic. Fins i tot, en els torns en que només actuava un dels ballarins els seus moviments omplien l'escenari. Els aplaudiments han estat constants.

El primer acte ha començat amb 'Prototype de Volpini', una peça que ha estat acompanyada d'efectes visuals i vídeo en la que Bolle ha jugat amb les llums i les ombres. Després ha estat el torn d'Anna Tsygankova i Matthew Golding amb la coreografia 'After the rain de Wheeldon'. El duet de ballarins format per Sarah Lane i Osiel Goueno han posat en escena 'Le Corsaire de Petipa' amb un magnífic 'Pas de deux'. Elena Vostrotina i Christian Bauch han ballat el 'Duet from New Suite de Forsythe'. El final del primer acte ha anat a càrrec del duet format per Roberto Bolle i Viktorina Kapitonova amb la 'Suite from l'Arlesienne' de Georges Bizet.

El segon acte l'ha obert la peça 'Don Quixote Petip'a amb Anna Tsygankova i Mattew Golding. Roberto Bolle i Timofej Andrijashenko han ofert el bellíssim 'Pas de deux from Proust, ou les Intermittences du coeur' de Roland Petit. Sarah Lane i Osiel Gouneo han tornat a l'escenari amb la coreografia 'Diana and Actaeon' de Vaganova i han estat llargament ovacionats pel públic. A continuació, Elena Vostrotina i Christian Bauch han ballat la peça 'Vertigo Maze' de Celis, a l'estil modern dance. El final de l'espectacle ha anat a càrrec de Roberto Bolle i Viktorina Kapitonova amb un divertídissim 'Le Gran Pas de Deux de Spuck'.

Els insistents aplaudiments i bravos del públic han fet tornar a l'escenari a Roberto Bolle i els seus amics que han ballat el swing Sing, Sing, Sing, de Benny Goodman. La nit ha acabat amb Roberto Bolle damunt de l'escenari ballant el We Will Rock You de Queen. Aplaudiments i bravos han posat punt i final a una gala de dansa que una vegada més ha posat el llistó molt alt a Peralada.

Roberto Bolle ha conquistat Peralada i es suma als grans noms de la dansa que han ballat a l'escenari empordanès.