El concert de divendres va començar amb la cançó Hoy puede ser un gran día Al llarg de l´espectacle van anar sortint a l´escenari fent duets o bé cantant en solitari. També van interpretar conjuntament mítiques cançons com Esos locos bajitos, Nada me sabe tan dulce como su boca, Blues del autobús, Quiero abrazarte tanto, Himno de la alegria i la Puerta de Alcalà que va tancar el concert enmig de grans aplaudiments, 'bravos' i el públic dempeus.

Van ser prop de tres hores de concert en les quals el públic es va entregar completament, van entonar cançons i van aplaudir efusivament peces com Pare, interpretada per Joan Manuel Serrat o Paraules Paraulesd´amorVíctor Manuel ha interpretat peces en solitari com Solo pienso en tí, Adonde irán los besos o Asturias. Al repertori de Miguel Ríos no ha faltat el Bienvenidos, En la frontera o Santa Lucía. Joan Manel Serrat ha cantat peces com Algo personal, Mediterráneo o Para la Libertat i Anna Belén ha emocionat cantant en solitari Lia, El hombre del piano o Dime que me quieres.

'El Gusto es nuestro' torna a Peralada 20 anys després amb la mateixa força i il·lusió

'El Gusto es nuestro' torna a Peralada 20 anys després amb la mateixa força i il·lusió

Es va viure un concert que va comptar amb presència de públic que ja el va veure fa 20 anys a Peralada i que l´han viscut com si fos la primera vegada. Gran complicitat per les dues bandes i sobretot amb Joan Manuel Serrat un amic molt conegut del Festival de Peralada en el qual ha participat durant 16 edicions.