Fa 20 anys, Peralada va ser l´escenari de la gran gira de 'El gusto es nuestro' i aquest any tornen, coincidint amb el 30è aniversari del Festival. Serà un espectacle en el que no faltaran cançons mítiques com Hoy puede ser un gran dia, España camisa blanca de mi esperanza, Bienvenidos, Solo pienso en ti, Cantares o Santa Lucía.

Aquest 2016, Joan Manuel Serrat, Ana Belén, Miguel Rios i Víctor Manuel surten novament de gira i faran aturada a Peralada per retrobar-se amb els seus seguidors i viure un màgica nit tot recordant cançons que van marcar una època.

Dissabte, 23 de juliol, serà el torn del britànic SEAL que debuta a Peralada en el que serà l´únic concert que farà a Catalunya aquest estiu. Arriba a l´Empordà per presentar el seu darrer àlbum 7. En aquest treball, SEAL es retroba amb el seu antic col·laborador Trevor Horn. Guanyador de quatre premis Grammy i tres premis Brit Awards, ha venut a tot el món més de 30 milions de discos. Entre els seus grans èxits destaquen Killer, Crazy o la banda sonora de la pel·lícula Batman Forever, Kiss from a Rose.