Peralada

Elegant debut de la soprano russa Olga Peretyatko a Peralada

Ha fet gala del seu talent en un concert a l'Església del Carme acompanyada pel pianista Giulio Zappa

19.07.2016 | 10:37
Actuació d´aquest dilluns a Peralada

Al llarg de la seva actuació, Olga Peretyatko ha mostrat un gran carisma i tècnica de veu i ha anat desenvolupant el repertori amb una elegància exquisida fascinant al públic.

S´ha presentat a l´ Alt Empordà amb un programa integrat, a la primera part, per la música dels compositors Wolfang Amadeus Mozart (Don Giovanni) i Serguei Rakhmànninov (Elegie Op. 3, núm 1, Ne poi, krasavica i Vesenny Voda).

La segona part ha començat amb la peça Ruslan i Liudmila, de Mikhaïl Glinka i ha continuat amb el compositor Rimski-Kôrsakov (Plenivshis´rozoj, solovey, Snegurotchka, S podruzhkami po jadogy chodit). A continuació ha estat el torn de Valse, OP.69 núm 2 (piano solo) de Frédéric Chopin per continuar amb Isaac Albéniz i la peça Tango, de Espanya, Op. 165 (piano solo). L´estrella del bel canto, considerada una de les millors cantants de Rossini del moment, ha acabat el seu concert a Peralada amb la música de Gioachino Rossini, amb Il Turco in Itàlia i el repertori: Non si da follia maggiore, Il viaggio a Reims, All´ombra amena, Semiramide i Bel raggio lusinghier. La soprano russa ha ofert tres propines: Villanelle d´Eva Dell´Acqua, Barbero de Sevilla "una voce poco fa" de Rossini i "Ouvre ton coeur de Bizet. 

El seu debut al Festival de Peralada ha estat llargament aplaudit i ha arrencat repetits i entusiasmats bravos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema