Al llarg de la seva actuació, Olga Peretyatko ha mostrat un gran carisma i tècnica de veu i ha anat desenvolupant el repertori amb una elegància exquisida fascinant al públic.

S’ha presentat a l’ Alt Empordà amb un programa integrat, a la primera part, per la música dels compositors Wolfang Amadeus Mozart (Don Giovanni) i Serguei Rakhmànninov (Elegie Op. 3, núm 1, Ne poi, krasavica i Vesenny Voda).

La segona part ha començat amb la peça Ruslan i Liudmila, de Mikhaïl Glinka i ha continuat amb el compositor Rimski-Kôrsakov (Plenivshis´rozoj, solovey, Snegurotchka, S podruzhkami po jadogy chodit). A continuació ha estat el torn de Valse, OP.69 núm 2 (piano solo) de Frédéric Chopin per continuar amb Isaac Albéniz i la peça Tango, de Espanya, Op. 165 (piano solo). L’estrella del bel canto, considerada una de les millors cantants de Rossini del moment, ha acabat el seu concert a Peralada amb la música de Gioachino Rossini, amb Il Turco in Itàlia i el repertori: Non si da follia maggiore, Il viaggio a Reims, All’ombra amena, Semiramide i Bel raggio lusinghier. La soprano russa ha ofert tres propines: Villanelle d’Eva Dell’Acqua, Barbero de Sevilla “una voce poco fa” de Rossini i “Ouvre ton coeur de Bizet.

El seu debut al Festival de Peralada ha estat llargament aplaudit i ha arrencat repetits i entusiasmats bravos.