Peralada

La formació jove d'Alvin Ailey debuta al Festival de Peralada

La companyia fusiona l'esperit dels millors joves talents de la dansa amb la passió i la visió creativa dels coreògrafs emergents

15.07.2016 | 16:52
La jove companyia debuta a Peralada

El Festival Castell de Peralada continua dissabte amb una nova aposta de dansa, un gran puntal d'aquest esdeveniment d'estiu que ofereix en aquesta ocasió una proposta imprescindible: La companyia Ailey II, la formació jove d´Alvin Ailey, que debutarà a Espanya, a l'Auditori del Parc del Castell de Peralada, a les deu de la nit, després de la gran gala lírica que ahir divendres va contagiar d'emoció el públic del Festival.

La companyia és coneguda per fusionar l´esperit i l´energia dels millors joves talents de la dansa amb la passió i la visió creativa dels coreògrafs emergents més destacats de l´actualitat. "Amb dansa, el Festival sempre ha fet la funció de portar companyies i propostes clàssiques, neoclàssiques i avantguardistes. Entre el públic de dansa del país, Peralada sempre ha tingut un paper perquè no hi ha tanta oferta i Peralada sempre les ha cobert" explica el director del Festival Oriol Aguilà. "Aquest any amb el debut de la companyia jove afroamericana Ailey II de Nova York, vol contagiar el públic de la il·lusió de portar a l'Estat l´estrena d´aquesta secció de la companyia: "Penso que serà una nit per gaudir molt" recalca.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema