Peralada

Pink Martini torna a captivar el públic del Festival de Peralada

La banda d'Oregon és la segona vegada que ve a Peralada i va tocar cançons com 'Tomato' o 'Yo te quiero'

11.07.2016 | 18:06
Pink Martini

La banda de Portland (Oregon) ha tornat a fer vibrar al públic de Peralada la nit de dissabte amb l'espectacle Celebration amb el que ha volgut felicitar els 30 anys de Festival

A tall d'anècdota destacar que han fet algunes de les presentacions en català amb l'ajuda d´una 'xuleta' i en els moments que tenien dificultats per pronunciar alguna paraula rebien l'ajuda del públic.

La vocalista Sotrm Large, ha fet gala de la seva veu i la seva exuberància... ha captivat al públic. La banda ha estat brillant amb un repertori que han obert amb Amado mio, Quizas i han seguit peces com Tomato, And Then you're gone, Yo te quiero, Una Notte o Get happy. Els bisos amb els que s´han acomiadat han estat Malaguena, Piensa en mi i Brazil.

La de dissabte ha estat la segona vegada que Pink Martini actua al Festival de Peralada. Si fa dos anys van enlluernar al públic de l'Auditori del Parc del Castell, dissabte va ser una nit brillant, una nit de celebració d'aniversari del clàssic de l'estiu. Han presentat un programa festiu amb sons vintage, creuant música simfònica, swing dels anys 40, pinzellades llatines i incursions en la bossa nova.

En l'actuació a Peralada ha debutat la coneguda reina de la moda, Ikram Goldman, que ha fet una col·laboració especial amb la banda. Goldman és la dissenyadora de Michelle Obama i en el seu debut ha arrencat forts aplaudiments del públic.

Els Pink Martini van arribar a Peralada amb ganes d'aniversari i va ser una autèntica festa que va acabar amb el públic dempeus i ballant a l'Auditori.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema