El guitarrista estrella d'Aerosmith, Joe Perry, va haver de ser hospitalitzat després de trontollar i patir una caiguda a l'escenari del concert que va oferir ahir a la nit el grup a Nova York, han informat avui mitjans locals.

Una portaveu de l'Hospital de Coney Island va confirmar que Perry, de 65 anys, havia estat portat allí després de l'incident, encara que no va oferir més detalls, segons The New York Times.

L'incident va tenir lloc quan Perry estava actuant amb la banda Hollywood Vampires, el grup que compta entre els seus membres amb l'actor Johnny Depp i la cantant Alice Cooper, en el Ford Amphitheater de Coney Island.

Perry es troba "estable", va dir un representant de la banda, sense oferir més informació, afegeix el diari.

"Joe Perry està estable i descansant," ha afegit el representant Sujata Murthy en un comunicat, abans d'afegir: "els seus germans vampirs i els seus fans li desitgen una ràpida recuperació".

Segons alguns assistents al concert, Perry va aparèixer a l'escenari amb mal aspecte, entre rumors que estava malalt, i es va esvair al cap d'una estona, segons The New York Times.