Ni Enrique Iglesias, ni Pit Bull, la cançó d'aquest estiu la porta Joan de Son Rapinya, un mallorquí de 47 anys, que assegura que "Lo vamos a petar", títol de la cançó que ha presentat fa uns dies a YouTube i que ja frega les 800.000 visualitzacions.

Que es converteixi o no en la cançó de l'estiu és qüestió de temps. El que no es pot qüestionar és l'èxit d'aquest lliurament, així com tampoc el suport i l'afecte que li tenen els seus fans i que així l'hi estan demostrant a través dels comentaris a les xarxes socials. I és que Joan no és nou en això de compondre cançons i fer-les virals. Fa 8 anys, el de Palma va triomfar a YouTube amb el seu èxit de la cobra 'Taka Taka'.

En una entrada de Wordpress, hem pogut esbrinar que, després d'haver viscut la vida que va voler, va ser els 33 anys quan en Joan va pensar en crear a Joan de Son Rapinya, un personatge còmic amb el qual s'ha fet conegut tant a Espanya com a l'altre costat de l'oceà, gràcies a les xarxes socials.

"En Joan és una persona súper senzilla, que toca de peus a terra i sempre li ha agradat fer riure a la gent. Segueix sent el mateix de sempre i no canviarà gens", explica a Desconecta Isaac León manager de l'artista. El mateix León reconeix que la situació és increïble: "Sabíem que tindria repercussió, però tanta?".

La idea del projecte va sorgir arran d'un brut de la tornada de la cançó que tenia en Joan en ment i que va anar prenent forma amb l'ajuda d'en Juan Martínez, productor, i el propi Isaac León, que apareixen presentats pel propi Joan dins del videoclip.

El resultat final va ser una sorpresa per a tots, doncs "el que anava a ser una cançó graciosa, sonava com a pura cançó d'estiu, de les quals escoltàvem d'artistes com Georgie Dann, King Àfrica, etc.". De fet, explica León, la festa del Carib que es va muntar rodant algunes parts del videoclip va fer que turistes anglesos que passejaven per la zona s'unissin sense dificultats.

De moment, en Joan i el seu equip treballaran de valent aquest estiu amb "Lo vamos a petar", èxit amb el qual estan tancant dates i esdeveniments programats. Encara que no descarten més sorpreses.