Cadaqués

Fan donació d'una col·lecció de gravats del Mini Print a la Biblioteca de Catalunya

Es tracta de les obres guanyadores de les trenta-cinc edicions del Mini Print Internacional de Cadaqués

07.06.2016 | 12:34
La galeria Fort de Cadaqués és la seu del Mini Print

La Biblioteca Nacional de Catalunya, a Barcelona, disposarà, en el seu fons, d'una col·lecció de gravats dels guanyadors de les trenta-cinc edicions del Mini Print Internacional de Cadaqués. Això és possible gràcies a la donació feta pels responsables del concurs, la galeria Fort de Cadaqués. Després de signar l'acord el passat mes de març, la setmana vinent es farà l'acte oficial de presentació de la donació. A més, segons informa Mercè Fort, impulsora del Mini Print, està previst lliurar anualment a la Biblioteca la col·lecció de sis estampes guanyadores de cada any. "Per això es considera un fons obert", reconeix Fort.

Arrel de la donació, també està previst que abans del 2018 es faci una exposició representativa de la donació a l'Espai Zero de la Biblioteca Nacional, així com una mostra anual dels sis gravats guanyadors que s'incorporaran a cada edició.

El Mini Print Internacional es va impulsar fa 36 anys i, edició rera edició, ha anat batent rècords de participació. Enguany, la mostra, molt estimada a Cadaqués, obrirà les portes el dia 25 de juny i es podrà visitar fins al 30 de setembre. Durant aquest temps, els artistes guanyadors oferiran les seves respectives exposicions individuals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema