Radiohead ha tornat aquest divendres al Parc del Fòrum vuit anys després de participar al Daydream Festival, però en aquest cas per actuar al Primavera Sound 2016 i ser un dels clars caps de cartell del certamen. La banda d'Oxford liderada per Thom Yorke arriba al Primavera Sound poc després d'haver publicat el seu novè àlbum 'A Moon Shaped Pool'. Tot i això, han anat desgranant alguns dels seus èxits convertits ja en clàssics de la música popular davant l'embogiment de milers de persones entregades a les seves cançons. Poc abans del directe dels Radiohead a l'escenari Heineken, han actuat els Beirut a l'H&M amb el seu pop folk.

La banda de Thom Yorke segueix essent un dels grups de referència que ha sabut reinventar-se canviant el rock psicodèlic de treballs com 'Pablo Honey', 'The Bends' i, el seu àlbum més important, 'Ok Computer' per exercicis d'experimentació amb tocs electrònics com 'Amnesiac', 'In Rainbows', 'Kid A' i 'The Kings Of Limbs', publicat el 2011.

Algunes de les peces més emblemàtiques de Radiohead han anat sonant durant la seva actuació d'aquest divendres a l'escenari Heineken com les clàssiques 'No surprises' i 'Karma police'. El concert s'ha dut a terme davant milers de persones, en una de les cites amb més aglomeració de públic després dels concerts de Tame Impala i LCD Soundsystem d'aquest dijous.

De fet, hi ha hagut més d'un defalliment entre el públic degut a l'alt nombre d'assistents al directe de la banda de Thom Yorke. Poc més d'una hora abans, un vell conegut del certamen, Beirut, liderats per Zach Condon, ha interpretat al Primavera Sound el seus grans èxits amb el seu estil folk i pop amb sons molt tradicionals amb instruments de vent. Al seu currículum, tenen obres molt completes com per exemple 'The Gulag Orkestar', 'The Rip Tide' i el més recent 'No no no', publicat el passat any. Obres que han anat repassant durant el concert.