L'escriptora andorrana Teresa Colom (La Seu d'Urgell, 1973) rebrà el dimecres 8 de juny, el tretzè premi de narrativa catalana Maria Àngels Anglada a obra publicada, durant un acte acadèmic de caràcter públic que tindrà lloc a les 20.15 hores a l'Institut Ramon Muntaner de Figueres. La directora de la càtedra Maria Àngels Anglada de la Universitat de Girona i membre del jurat del premi, Maria Àngela Vilallonga, serà l'encarregada de fer la presentació de l'obra i de l'autora guardonades.

Teresa Colom, més coneguda per la seva producció poètica, ha estat reconeguda amb aquest premi gràcies a 'La senyoreta Keaton i altres bèsties', un recull de contes interconnectats que esdevé la seva primera incursió en el món de la narrativa. El jurat ha vist en el llibre guardonat "una potent veu emergent en el panorama de les lletres catalanes".

El premi està dotat amb 2.000 euros i compta amb el suport de la família Geli-Anglada i amb el patrocini de l'Ajuntament de Figueres, així com amb la col·laboració de la Diputació de Girona i l'Associació de Pares del centre.