El Festival de Cannes va acollir avui amb aplaudiments "Julieta", la pel·lícula amb què Pedro Almodóvar competeix per la Palma d'Or, que va agradar a la majoria dels periodistes a la primera passada oficial, encara que també hi va haver veus discordants que la van qualificar de decebedor.

El film protagonitzat per Emma Suárez i Adriana Ugarte, que va emocionar a molts que la consideren un retorn al gran cinema del director espanyol, va rebre un fort aplaudiment.

"Almodóvar ha tornat", assegurava un periodista mexicà a la sortida de la projecció, una opinió compartida per la majoria, que s'han identificat amb el dolor de Julieta, especialment pel que fa als problemes de relació amb la seva filla.

Però una petita part dels espectadors van considerar que a la pel·lícula li faltava tensió i hi va haver qui van dir que, a estones, els va avorrir.

En el que sí es va mostrar tot el món d'acord va ser en "el meravellosament que està filmada" i en el estupenda que està Rossy de Palma a la història, com una dona "dolorosament amargada".