L'esdeveniment anual que suposa una estrena de Woody Allen no va passar desapercebut per a les estrelles que han començat a arribar a Cannes, la quals es van acostar en massa a la catifa vermella per acompanyar al novaiorquès en la passada del seu film "Cafè Society".

A la primera vetllada dels dotze dies del certamen, alguns dels noms més refulgents del cinema actual van desfilar amb permís de les amenaçadores núvols, que es van obrir per deixar passar el sol i acabar amb una pluja pertinaç.

Com en totes les seves pel·lícules, Allen s'ha envoltat de belleses femenines: en aquest cas Kristen Stewart i Blake Lively, molt guapes avui a la catifa vermella, cadascuna amb un estil molt marcat.

Si Lively es va mostrar sensacional amb un vestit de color coure amb centelleigs daurats, que no dissimulava una incipient panxa de embarassada; Stewart, amb els cabells tenyit de ros, va optar per un conjunt amb brusa negra amb transparències i faldilla negra amb formes geomètriques verds.

Stewart deia sentir els nervis "en els ossos i en els budells", mentre que Lively se les va veure i se les va desitjar per esborrar de la cara del director del festival, Thierry Frémaux, la marca del pintallavis que li havia estampat a besar-al seu entrada al Palau de Festivals.

Els actors se senten afortunats per rodar amb Woody Allen. No només pel prestigi que això els concedeix, sinó perquè, com avui reconeixia Jesse Eisenberg (protagonista masculí de la pel·lícula): "durant el rodatge per a les dotze del migdia ja estàvem sempre a casa".