Niccolò Piccardi, responsable de la posada en escena de la representant d'Espanya al Festival d'Eurovisió, ha assegurat que és un treball realitzat de forma conjunta amb Barei i ha afegit que, des del principi, la idea ha estat crear una posada en escena "molt simple, molt chic i molt cool".

Així ho ha explicat l'italiana en declaracions a RTVE.es, recollides per Europa Press, després del segon assaig de l'artista madrilenya a Estocolm, la ciutat sueca que aquest dissabte 14 de maig serà escenari del certamen musical més important d'Europa.

"A Eurovisió és normal que passin coses molt estranyes, molt rares. Pensem que no necessitàvem alguna cosa així, perquè l'important era Barei, era la seva cançó, era la seva veu. Hem decidit explicar un història", ha relatat.

Precisament, Suècia en la passada edició, en la qual es va proclamar guanyadora del certamen, va ser innovadora en la posada en escena, propera a l'animació, amb la qual interactuava l'intèrpret suec Mans Zelmerlöw.

A pocs dies de la gran final, Piccardi confessa que en ocasions és "una mica complicat" treballar a Eurovisió, ja que el resultat final de la posada en escena és dut a terme per l'organització del festival.

"Passa que de vegades preguntes per coses i no les fan o les fan, però no t'agraden", ha indicat. Per aquesta raó, Niccolò Piccardi remarca la importància de realitzar diferents assajos "per veure el que passa de veritat a la cambra, a la pantalla" i així fer canvis si és necessari.

Finalment, el responsable de la posada en escena de l'intèrpret madrilenya assegura que el que més li agrada és "que la gent que ho veu se senti bé". "M'agradaria veure que tot l'Arena balli, que canti, que sigui súper feliç, i que l'emoció passi de Barei al seu públic", ha dit.