L'escriptora vallesana Carme Ballús presenta, aquest divendres a Llibres Low Cost de Figueres, el seu darrer llibre, 'Amor, deixa´m dormir, un conjunt de relats curts basat en una sèrie de situacions més o menys quotidianes resoltes amb una bona dosi d´humor negre i de crítica social. Una visita inesperada, l´ancià que espera marxar de la residència on viu, una dona que maltracta el marit, l´assetjament a l´ídol caigut, són alguns dels temes que tracta Carme Ballús en aquest llibre centrat en la gent gran.

A la presentació, que comença a les 8 del vespre, acompanyaran Carme Ballús l´intèrpret d´acordió Fidel Membrive, amb un petit repertori de peces especialment escollides per a l´ocasió, i l´escriptora figuerenca Montserrat Segura.

Carme Ballús (Granollers, 1955) és catedràtica de Llengua Catalana i Literatura. Recentment s´ha jubilat, fet que li deixa més temps per a la creació literària i les seves aficions. 'Amor, deixa´m dormir' és el seu segon llibre; el primer és 'Portes endins', també de relats curts; i com a membre del col·lectiu literari "Pep Campei", ha publicat la novel·la d´autoria conjunta 'L´artefacte', premi Vila d´Ascó 2010.