Com treure entrades per a la festa del cinema

Amb la celebració d'una nova edició, les sales s'omplen d'espectadors ansiosos de gaudir de les últimes estrenes

09.05.2016 | 16:49
Com treure entrades per a la festa del cinema

Des d'aquest dilluns 9 de maig fins al proper dimecres dia 11 torna la Festa del Cinema. Les sales de cinema d'Espanya obren les seves portes oferint entrades a 2,90 euros. Aquests preus fan que els amants de la gran pantalla acudeixin al cinema en massa. D'aquesta manera, les sales s'omplen d'espectadors ansiosos de gaudir de les últimes novetats del setè art.

Si no vols desaprofitar aquesta oportunitat, fes-te ja amb les teves entrades per a la Festa del Cinema. A continuació, t'expliquem com has de fer per fer-te amb les mateixes. Els passos són molt senzills i faran que els cinèfils acudeixin en massa als cinemes de tot Espanya.

Les entrades per a la Festa del Cinema es trauran, com sempre, a les taquilles, caixers automàtics o Internet. L'única cosa que necessitaràs, en aquesta ocasió, és haver-te acreditat anteriorment a la pàgina web www.fiestadelcine.com. Acreditar-és, com sempre, totalment gratuït.

Si no és la primera vegada que t'acredites només hauràs de registrar amb el teu email i data de naixement i rebràs la teva entrada per correu electrònic. Simplement hauràs de imprimir-la i anar a per la teva entrada.

Per a noves acreditacions cal que facis tot el registre d'usuari. Aquí podràs acreditar de manera individual o en grup (pots incloure fins a 10 persones). Un cop més, rebràs les acreditacions per correu electrònic i hauràs de imprimir-les per poder comprar les entrades.

Condicions
En aquesta nova edició de la Festa del cinema els menors de 14 i els majors de 60 anys no necessitaran acreditar-se, com ja és habitual. En aquests casos simplement hauran d'omplir un formulari amb les seves dades personals i lloc de residència.

Per consultar les sales en què està disponible la promoció de la Festa del Cinema, s'ha de consultar www.fiestadelcine.com. Es podran veure totes les pel·lícules que estiguin en taquilla, encara que cada sala decidirà si els títols que s'ofereixen en versió 3D entren dins de la promoció, igual que passarà amb els seients vip.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema