El Museu del Joguet de Catalunya ha estat escollit Top Choice 2016 pel portal asiàtic Lianorg, líder turístic a Xina, Corea del Sud i Japó. Lianorg, amb seu a Pequin, és el portal líder del sector turístic asiàtic i elabora una selecció anual amb les millors atraccions turístiques de tot el món. El director del Museu del Joguet Josep Maria Joan destaca la doble importància d'aquest reconeixement "que s'atorga a partir de les valoracions d'un jurat professional i dels viatgers que han visitat l'atracció l'any anterior".

Per la seva part la conservadora del Museu Eva Pascual ha assegurat que "aquest guardó ens empeny a seguir treballant en la línia actual i la intenció ara és buscar finançament per editar el fulletó de màdel Museu al xinès" i així arribar a aquest públic potencial, que ara representa una part petita dels visitants del Museu Ara per potenciar que el Museu de Catalunya s'ha convertit en un dels museus recomanats i de visita indispensable a tot Europa per al públic asiàtic.

Aquest premi avala la qualitat de la col·lecció del Museu del Joguet de Catalunya, els serveis oferts i l'atenció al personal.

Coincidint amb la presentació del guardó, el Museu del Joguet ha presentat també les darreres peces que han passat a formar part del fons. El Museu ha rebut de mans de Leopold Benguerel, fill de l'escriptor Xavier Benguerel (1905-1990) la maleta de Mickey Mouse que el va acompanyar en el camí a l'exili i que ha conservat tota la vida.

També el Museu ha rebut les vinyetes de Gaietà Cornet i Joan G. Junceda, una donació de la família Gol Sastre, coincidint amb el Dia Internacional de l'Art, que passen a incorporar-se a l'extens fons d'i·llustracions originals del Museu.

Finalment es va mostrar una imatge del President Puigdemont, de l'any 1965, amb un camió de joguets ales mans.