El festival de cultura contemporània de l´Empordà, Ingràvid, proposa, per tercer any consecutiu i amb la col·laboració de l'Arts Santa Mònica de Barcelona, la convocatòria per a artistes multidisciplinaris. Una de les novetats d'aquest any és que s'ha doblat la dotació econòmica, passant dels 1.000 euros als 2.000 euros per projecte. També s´accepten en aquesta ocasió qualsevol tipus de format expositiu. Per últim es fa més èmfasi en esborrar les línies que separen les disciplines, amb una expressa intenció de que aquestes es creuin i intercedeixin.

En aquesta ocasió es seleccionaran un màxim de tres projectes. Els projectes seran escollits per un jurat format per Tere Badia, directora d´Hangar, Francesc Casadessús, director del Mercat de les Flors, Jaume Reus, director de l´Arts Santa Mònica, Esther Pujol, directora d´Ingràvid i Rafael Camps, soci fundador d´Ingràvid.

La convocatòria estarà oberta fins al 31 de maig, s´hi poden presentar creadors, investigadors, científics tant a nivell individual com col·lectiu i poden enviar el seu projecte a: convocatoria@festivalingravid.com.

Els projectes resultants es podran veure a Barcelona, a l´Arts Santa Mònica, del 10 al 25 de setembre, i a Figueres, al MuseuEmpordà a l´octubre 2016, coincidint amb la vuitena edició del festival Ingràvid a la capital altempordanesa.