Els Brams han fet un 'stage' a la Nau B-1 de Roca Umbert de Granollers per preparar la pròxima gira, que començarà el pròxim dijous 31 de març amb un concert a la Sala Dresden de Cerdanyola del Vallès. La banda incorpora per aquesta nova ronda de concerts una banda de vents que participarà en "algunes cançons". El repertori de la gira es basarà amb les cançons dels últims dos discs, 'Oferta de diàleg' del 2010 i 'Anem tancant les portes a la por' del 2014. També faran sonar temes clàssics de la seva discografia tot i que "amb un nou aire". Els Brams, amb més d'un quart de segle d'història, tenen previst treballar en un nou disc "a mitjans o finals d'estiu". "Però fins que no ho vegi no m'ho creuré", explica el cantant del grup, en Francesc Ribera 'Titot'.

Els Brams fa anys que preparen les gires lluny dels seus pobles "per desconnectar i estar més concentrats", relata en Titot. Aquest cop han escollit les instal·lacions de l'antiga fàbrica Roca Umbert de Granollers, on han pogut "veure què passava" un cop les cançons sortien de la sala d'assaig i es tocaven dalt d'un escenari, encara que sense públic.

La banda de rock iniciarà aquest dijous la seva vint-i-sisena gira amb un concert a Cerdanyola del Vallès. El grup té previst viatjar arreu dels països catalans fins el pròxim octubre. De moment, els concerts confirmats són el 9 d'abril a Navàs, el 14 de maig a Felanitx (Mallorca) i el 25 de juny a Sant Joan de les Abadesses.

Grup de vents

Francesc Ribera 'Titot' ha explicat que una de les novetats de la gira és la incorporació d'una banda de vents formada per "gent que ha col·laborat" en alguna ocasió amb els Brams i que "participarà en algunes cançons". En la nova gira, el grup farà sonar temes dels últims dos discs, però també cançons "molt lligades a nosaltres, que les has de fer gairebé sí o sí", tot i que "els hi donarem la volta" i "els hi posem elements nous", ha indicat el cantant.

26 anys de Brams

"L'any passat vam celebrar el 25è aniversari del grup i aquest any ens trobem molt millor que l'any passat", ha assegurat en Titot, qui ha avisat que és probable que el pròxim estiu preparin un nou disc.