L'Arxiu Comarcal de l'Alt Empordà (ACAE) ha elaborat la memòria d'activitats de l'any passat i el balanç és molt positiu, segons ha explicat la seva directora, Erika Serna, "atès que s'ha continuat amb una aposta ferma en oferir el màxim de recursos per internet, ja sigui la consulta dels instruments de descripció com de documents digitalitzats i descarregables on-line".

En aquest sentit, el nombre total d'usuaris que han entrat a Arxius en Línia ha estat d'11.768 persones, que han descarregat un total de 12.345 documents. A part cal sumar 535 entrades a premsa històrica digitalitzada, amb 6.208 pàgines descarregades, i 2.230 entrades al portal XAC, amb 5.285 visualitzacions. Això representa un increment del 34,8% de les consultes d'usuaris no tradicionals, és a dir que no es desplacen físicament fins a les instal·lacions de l'ACAE, en relació a l'any anterior.

D'altra banda, el nombre total de persones que han participat en activitats de difusió ha estat de 6.260, que inclou les 28 exhibicions d'exposicions itinerants ofertes des de l'Arxiu, a part de tres tallers de formació i diverses visites escolars.