╔s un volum de butxaca

Editen un nou itinerari literari autoguiat per l┤EmpordÓ

L'ha publicat la CÓtedra de Patrimoni Literari Anglada-Fages i recorre diferents espais de la comarca de la mÓ de l'autora

09.12.2015 | 12:52

La CÓtedra de Patrimoni Literari Maria └ngels Anglada-Carles Fages de Climent acaba d┤editar el dotzŔ itinerari literari autoguiat que conduirÓ el lector per terres empordaneses a travÚs de "les descripcions, recorreguts i espais literaris que es troben a l┤obra completa d┤Anglada". El volum, de format butxaca, es va distribuir entre els assistents, fa uns dies, al 5Ŕ F˛rum del Patrimoni Literari, impulsat per la CÓtedra i celebrat a la biblioteca de Figueres. Aquest F˛rum, on van participar una vintena de persones com a p˙blic i destacats traductors com Francesc Parcerisas i Joan Francesc Mira, es va dedicar a aprofundir i realšar la figura i la tasca dels traductors.

'L'EmpordÓ de Maria └ngels Anglada' ha estat coordinat per Anna Perera, Laura Masmiquel i Elisabet Sunyer i "barreja en nombroses ocasions la mem˛ria hist˛rica dels pobles empordanesos amb la literatura, i tambÚ amb una reivindicaciˇ afectuosa d'aquest paisatge, que va captivar l'autora", s'explica en el pr˛leg introductori. El volum permet veure la varietat de paisatges que contÚ l'Alt EmpordÓ i que posa Ŕmfasi en la riquesa de la diferŔncia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllašos recomanats: Premis cinema