És un volum de butxaca

Editen un nou itinerari literari autoguiat per l'Empordā

L'ha publicat la Cātedra de Patrimoni Literari Anglada-Fages i recorre diferents espais de la comarca de la mā de l'autora

09.12.2015 | 12:52

La Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada-Carles Fages de Climent acaba d´editar el dotzè itinerari literari autoguiat que conduirà el lector per terres empordaneses a través de "les descripcions, recorreguts i espais literaris que es troben a l´obra completa d´Anglada". El volum, de format butxaca, es va distribuir entre els assistents, fa uns dies, al 5è Fòrum del Patrimoni Literari, impulsat per la Càtedra i celebrat a la biblioteca de Figueres. Aquest Fòrum, on van participar una vintena de persones com a públic i destacats traductors com Francesc Parcerisas i Joan Francesc Mira, es va dedicar a aprofundir i realçar la figura i la tasca dels traductors.

'L'Empordà de Maria Àngels Anglada' ha estat coordinat per Anna Perera, Laura Masmiquel i Elisabet Sunyer i "barreja en nombroses ocasions la memòria històrica dels pobles empordanesos amb la literatura, i també amb una reivindicació afectuosa d'aquest paisatge, que va captivar l'autora", s'explica en el pròleg introductori. El volum permet veure la varietat de paisatges que conté l'Alt Empordà i que posa èmfasi en la riquesa de la diferència.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaįos recomanats: Premis cinema