La cinta d'Emilio Martínez-Lázaro "Ocho apellidos catalanes", la seqüela de "Ocho apellidos vascos", ha portat al cinema aquest cap de setmana a 550.032 espectadors més, amb la qual cosa acumula des de la seva estrena, el 20 de novembre, 3,51 milions d'espectadors.

És la pel·lícula espanyola més taquillera de l'any i amb la recaptació d'aquest cap de setmana ha ascendit al tercer lloc del rànquing de les més taquilleres de l'any, només per darrere d'"Els Minions" i "Jurassic world", segons ha informat avui en una nota Mediaset, coproductora de la pel·lícula, que distribueix Universal.

Amb una quota de mercat del 35,3 %, aquest cap de setmana ha recaptat un 127 % més que "El puente de los espías" i un 583 % més que "En el corazón del mar", les principals estrenes de la setmana, i un 90 % més que "Los juegos del hambre: Sinsajo parte II", en la seva segona setmana en cartell.

La cinta acumula des de la seva estrena un total de 3.512.810 espectadors, situant-se com la pel·lícula espanyola més taquillera del 2015 i la tercera amb més recaptació de l'any.

"Ocho apellidos catalanes" està produïda per LaZona i Weather Films AIE per a Telecinco Cinema, amb la col·laboració de Mediaset Espanya.