El Teatre de Bescanó manté la política de fer campanyes promocionals per acostar el teatre a totes les butxaques. Per això, a partir de l'1 de desembre posa a la venda 1.300 entrades amb descomptes que poden arribar al 50% per als més ràpids en comprar les primeres entrades. La campanya, batejada amb el nom 'Qui no corre...vola!', es tancarà el 21 de desembre o quan s'esgotin les entrades. Els preus promocionals s'aplicaran en 13 espectacles que formen part de la temporada que s'acaba al maig. Els descomptes s'apliquen als primers que comprin entrades i van des del 50% fins a descomptar les despeses de gestió del tiquets. Aquesta és la sisena campanya promocional i en totes s'han exhaurit les entrades.

L'objectiu del Teatre de Bescanó és que ningú quedi fora del teatre per un tema econòmic. Per això, obre una nova convocatòria de la campanya 'Qui no corre...vola!' a partir de l'1 de desembre i fins el 21 de desembre (o fins a esgotar entrades). En total, es posen a la venda 1.300 entrades amb preus promocionals. Cada espectacle tindrà un descompte del 50% en el preu habitual per a les vint primeres persones que reservin entrada; les vint persones següents en reservar gaudiran del 40% de descompte; les altres vint pagaran un 20% menys i a les 40 següents se'ls descomptaran les despeses de gestió.

En alguns casos, les entrades queden per 8 euros pel que fa als espectacles de teatre i fins a 4 euros en funcions de teatre familiar.Descomptes a 13 espectaclesEn total, són 13 els espectacles que formen part de la campanya i tots estan inclosos dins la temporada actual, que s'allarga fins al maig. Pel que fa a teatre, gaudiran de descomptes els espectacles 'Tortugues: La desacceleració de les partícules', de la Cia. Flyhard;'Kilòmetres', de la Cia. Meri Yanes; 'Mata al teu alumne', de Carles Mallol, de la Cia Flyhard; 'Conillet', amb Clara Segura; i 'André i Dorine', de la Cia Kulunka Teatro.Pel que fa a la programació de teatre infantil i familiar, en la promoció s'inclouen 'Ni piu al bosc', de la Cia. Terranegra; 'El llop ferotge', de la Cia.

El príncep Totilau; 'La Ventafocs. El musical amb ritme dels 50', de la Cia. La Roda Produccions; i 'Patatu', d'Àngels Bassas.Pel que fa a l'apartat de música, també gaudeixen de descomptes l'espectacle d'Obesses, 'Monstres i princeses'; Les Anxovetes amb 'En fresc'; Lax'n'Busto amb 'De prop' i Blaumut, amb 'El primer arbre del bosc'. Aquesta és la sisena campanya de promoció que impulsa el teatre d'aquest petit poble del Gironès. "El nostre objectiu és apropar el teatre a tothom", justifica el director del teatre, Quim Marcé, que recorda que en totes les campanyes s'han exhaurit les entrades i que això demostra que les campanyes tenen èxit.