Tot just dos minuts de metratge han desencadenat la bogeria entre els seguidors de la saga Star Wars. Gairebé 10 milions de visionats en les seves primeres 11 hores i fans apesarats per la possibilitat que Luke Skywalker s'hagi passat al costat fosc en aquest nou lliurament, "El despertar de la força".

Tràlier oficial de Star Wars VII

Una xifra que apunta a superar amb facilitat els 20,7 milions de visionats que va rebre en les seves primeres 24 hores al web el segon teaser (avanç) de la pel·lícula, llançat a l'abril, i que ja ha estat vist 65 milions d'vegades, segons dades de Google.

En aquestes noves imatges no queda gens clar, però avança una estètica similar a la de la trilogia original, estrenada entre 1977 i 1983, i anticipa una història tenebrosa en la qual un dels personatges és arrossegat al costat fosc, com va passar amb Anakin Skywalker / Darth Vader, el pare de Luke.

La identitat del nou 'traïdor' no s'aclareix, però la teoria més estesa a Twitter -on el tràiler és un dels trending topics del dia a nivell mundial- és que es tractaria del mateix Luke, l'heroi de la història creada per George Lucas.