L'Ajuntament de Figueres ha convocat la setzena edició de la beca de recerca Ciutat de Figueres. Aquesta beca, de caràcter anual, té com a objectiu el foment de la recerca en els camps social i científic en l'àmbit de la ciutat de Figueres, i s'atorga al millor projecte d'investigació inèdit en els camps social i científic referits a la ciutat de Figueres.

Poden optar-hi els/les investigadors/res que, de forma individual o col·lectiva, presentin una proposta de recerca d'acord amb les bases de la convocatòria, i el termini de presentació de documentació és fins el dia 6 de novembre de 2015. La dotació de la beca és de 7.500 euros.

Treballs premiats

Els últims treballs premiats han estat: 'La població de Figueres i les plantes. Una aproximació etnobotànica a la ciutat a través del saber dels grans i joves, dels horts familiars i dels mercats', de Montserrat Parada i Joan Vallès (2009); 'La Societat Coral Erato, 1862-2012', de Marciano Cárdaba, Anna Costal, Alfons Gumbau, Erika Serna, Anna Teixidor i Albert Testart (2011); 'L´Institut Ramon Muntaner de Figueres, 1839-2014', de Francesc Canet, Josep Colls, Jaume Guillamet, David Guixeras, Manuel Moreno, Jordi Roig, Joan Manel Soldevilla, Anna Teixidor i Albert Testart (2013) i 'El Patronat de La Catequística. La Cate, 1921-2014', pesentant per l'entitat Patronat de la Catequística, l'equip de recerca del qual està format per Alfons Martínez Puig, Santi Coll, Sebastià Roig, Alfons Gumbau, Marina Presas i Sílvia Musquera.

Les bases completes de la convocatòria les podeu trobar en aquest enllaç.