Teatre amateur

El FITAG inaugura l'edició més participativa de la seva història

Figueres, La Jonquera, Lloret de Mar, Maçanet de la Selva, Palamós, Sant Gregori, Sant Pere Pescador i Vidreres acullen el Festival

24.08.2015 | 16:35
Assaig de l´obra ´Lisístrata´ de Quantus Teatre.

La inauguració del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) tindrà lloc demà, dimarts 25 d'agost, a les 19h, al Teatre Municipal de Girona, amb l'espectacle 'Lisístrata', de la companyia Quantus Teatre de Lloret de Mar.

La inauguració de la 15a edició del FITAG anirà a càrrec del president de la Diputació de Girona, Pere Vila; l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i el director del festival, Martí Peraferrer. A l'acte també hi assistiran els alcaldes de les poblacions que formen part del FITAG als Municipis: Figueres, La Jonquera, Lloret de Mar, Maçanet de la Selva, Palamós, Sant Gregori, Sant Pere Pescador i Vidreres.
 
L'obra d'Aristòfanes, presenta Lisístrata i les seves amigues, un grup de dones amb les idees molt clares que es proposen un repte quimèric: aconseguir la pau al món. Quantus Teatre és un grup de teatre independent que pretén promoure l'activitat teatral i cultural. Va ser creat l'any 2008 per actors i actrius provinents dels cursos de teatre promoguts per l'Ajuntament de Lloret de Mar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema