L'antiga presó de Figueres és la seu de l'entitat del barri i ha acollit activitats com l'arrossada popular. Ara se li donarà un nou ús i el mes vinent s'hi rodarà part d'una pel·lícula.

El rodatge va a càrrec del castelloní Sergi Güibas que s'estrena com a director amb el film Love Wolves, un drama basat en la corrupció que es rodarà en diferents localitzacions de Castelló d'Empúries i a l'antiga presó de Figueres.

Els rodatges estan previstos del 5 al 10 i del 12 al 17 de setembre. Joel Minguet, Joan Massotkleiner, Boris Ruiz, Octavi Pujades, José María Blanco, Pau Barredo, Paco Moreno, Fred Adenis i Pancho Marín són part de l'equip artístic. La productora, Anna Maria Arnau, a més, diu que està buscant extres per participar al film. Per això fan una crida perquè es posin en contacte amb ells. Busquen homes d'estil «motero» i amb tatuatges.

A la comarca està previst el rodatge d'altres films. Recentment es va fer un càsting a Figueres per a la pel·lícula que protagonitzarà Christian Bale i que es rodarà, una part, al castell de Sant Ferran de Figueres. A les comarques gironines, el rodatge més mediàtic és Joc de trons a Girona.