Roca Editorial ha anunciat aquest dimarts les principals novetats literàries que publicarà després de l'estiu, entre les quals destaca 'Controlaré els teus somnis', de l'escriptor americà John Verdon. L'autor del supervendes 'Sé el que estàs pensant', torna amb un 'thriller' amb un "ritme trepidant i enigmàtic", segons ha assegurat la directora editorial de Roca, Carol París. A més, aquesta novel·la es podrà adquirir a partir del 22 d'octubre tant en català com en castellà. Roca Editorial també publicarà el llibre de literatura juvenil 'El curioso mundo de Calpurnia Tate', de Jacqueline Kelly, al setembre i la novel·la negra 'Un juego para toda la familia', de Sophie Hannah, al novembre.

L'esperada novel·la de l'escriptor americà John Verdon, que ha endarrerit la seva publicació un any, ja té data d'arribada a Espanya. Roca Editorial publicarà 'Controlaré els teus somnis' el proper 22 d'octubre. La novel·la té un punt similar a 'El resplendor' o de 'Twin Peaks' per l'aïllament dels personatges i el joc psicològic, segons ha explicat Carol París. El paisatge rural i el ritme trepidant i enigmàtic de la novel·la permeten al lector trobar a un "Verdon en estat pur", ha afirmat París.

La trama de 'Controlaré els teus somnis' comença quan quatre persones que no es coneixen de res tenen el mateix somni. Un malson recurrent en què el protagonista és un ganivet ensangonat. Els quatre protagonistes moren dies més tard i la policia descobreix que compartien el mateix metge d'hipnosi. A més, tots ells havien pernoctat en un misteriós hotel. A partir d'aquí, el detectiu Gurney, qui torna a protagonitzar la novel·la de de Verdon, encapçala la investigació i serà l'encarregat de resoldre l'enigma que envolta les morts.

Abans de la publicació de 'Controlaré els teus somnis', arribarà a les llibreries la novel·la juvenil 'El curioso mundo de Calpurnia Tate'. L'obra de l'escriptora Jacqueline Kelly, que és la continuació de 'L'evolució de la Calpurnia Tate', estarà a la venda el 3 de setembre. La directora editorial ha indicat que "la primera novel·la va vendre més de 65.000 exemplars i va ser recomanada als instituts" i ha destacat que la segona part arriba "amb un personatge dos anys més major, amb les idees més clares i amb un punt entre innocent i savi". L'editorial aposta per aquesta novel·la juvenil i considera que els donarà "moltes alegries".

D'entre les novetats de novembre destaca el 'thriller' domèstic de l'escriptora anglesa Sophie Hannah, 'Un juego para toda la familia'. La novel·la psicològica està protagonitzada per una mare que rep amenaces telefòniques i haurà de protegir la seva família. "El personatge femení és molt potent i està molt bé construït", ha assenyalat París. La directora editorial de Roca Editorial ha afegit que "l'espai domèstic es converteix en un espai molt més tenebrós i tortuós que qualsevol fantasia i realitat exterior" que li aporta més suspens a la novel·la. L'editorial "té moltes esperances" en aquesta autora de la que ja ha contractat dos títols més.

La biografia de Zlatan Ibrahimovic arribarà a les llibreries el 10 de setembre

En l'àmbit esportiu, les novetats de l'editorial Córner -del mateix grup empresarial- vénen marcades per la publicació de 'Soy Zlatan Ibrahimovic', la biografia del futbolista suec exjugador del Barça. L'escriptor David Lagercrantz, l'autor de la quarta entrega de la sèrie 'Millenium' de Larsson, ha estat l'encarregat d'escriure la vida de l'astre futbolista. Per la directora de Roca Editorial, Blanca Rosa, "no és un llibre de futbol, sinó la vida d'un emigrant dels Balcans que arriba a Suècia" on creix en els barris més perillosos de Malmö. Per la seva banda, Carol París ha indicat que "és més un llibre literari que una biografia" perquè "es llegeix com una novel·la per la trama". "És un llibre que trenca fronteres", ha sentenciat. 'Soy Zlatan Ibrahimovic' s'ha publicat en més de 20 països i ha venut més de 500.000 exemplars en menys de dos mesos.