El Festival Còmic arrenca dijous al Jardí amb una gala inaugural, que arriba amb totes les entrades venudes des de fa setmanes i presentada pels personatges del Polònia de Tomàs Molina i Mònica Terribas amb les actuacions, entre altres, de Carlos Latre, la pallassa Laura Herts, en Peyu o els acròbates Acrobarouf, que també els podrem veure a l´Espai Citroën, divendres dia 3 a les sis de la tarda. Aquest espai ha canviat la seva ubicació i serà a la Plaça Catalunya de Figueres o es presenten per primer cop a l´estat espanyol amb el número Scratch!, que combina diverses disciplines acrobàtiques amb molta originalitat i aposta per l´humor de la pallassa Pepa Plana.

Cal destacar un dels espectacles que es farà al nou escenari el 5 d´abril a les 7 de la tarda, el que serà "una de les grans festes del certamen", el concert de la Troba Kung-Fú i el Circ Cric de Tortell Poltrona que serà retransmès per la Xarxa de Televisions Locals per arribar al màxim de públic, destacaven els organitzadors.

Sens dubte, una de les joies del certamen, reconeixen, és la comèdia negra Hotel Paraiso de la compa­nyia Familie Flöz, el 3 d´abril, especialista en el treball gestual i amb màscares. Enguany també recuperen la producció pròpia Concerto a tempo d´umore de l´OCE, el 4 d´abril, després d´estrenar-se al Festival i seguir un recorregut d´èxit i es porta el Mago Pop. Tota la programació es pot consultar a www.festivalcomic.cat.