La professora d'anglès i model britànica Venus O'Hara, establerta des de fa un temps a Barcelona, uneix la seva experiència com a docent amb la de columnista sobre temes de sexualitat i erotisme en el seu llibre «Anglès per a pervertits», que s'acaba de publicar a Espanya.

ideòloga d'aquesta guia, autora dels textos i protagonista de les fotos amb la seva pròpia imatge, O'Hara assenyala, en una entrevista amb Efe, que l'estructura pedagògica del seu llibre és totalment «tradicional», ja que cada capítol consta de vocabulari, gramàtica i dels clàssics excercicis amb espais en blanc per omplir, propi de tots els llibres d'idiomes. Menys convencional resulten els vuit capítols en els quals es divideix, centrats en «El cos», «Al llit», «LGBT», «Compres», «El costat fosc», «El porno», «Xat» i «Salut sexual», pensats per aprendre «tot allò qu el teu "English teacher" mai s'atreviria a ensenyar-te», argumenta l'escriptora.

Com a professora d'anglès titulada, Venus O'Hara era conscient que l'estudi d'un idioma necessita «passió» i així, mentre prenia un cafè, va pensar conjugar l'aprenentatge de la llengua amb la passió amorosa, «com un aperitiu d'anglès més sexe», reconeix. Ja que no tothom pot anar-se'n a viure a l'estranger per aprendre un idioma, l'escriptora recomana aquesta guia «per saber tot el necessari per parlar de sexe en anglès i trobar-se perfectament preparat per enfrontar-se a qualsevol trobada sexual» que requereixi comunicar-se en llengua anglesa.

L'autora confessa que s'ha divertit molt escrivint aquest manual d'idiomes, tant en la seva versió didàctica com en les fotografies, en què posa ella mateixa emulant la temàtica de cada capítol. «Intento que el meu llibre sigui un manual perquè la gent rigui, perquè lligui i també, si pot, perquè aprengui anglès», explica somrient sobre aquesta obra, que també s'ha publicat en català, de manera que està intentant trobar ara un professor «per aprendre aquest idioma», confessa amb to pícar.

O'Hara és també autora de No sabes con quien duermes, un consultori sobre persones que orten una doble vida i va publicar el seu primer llibre, Deséame como si me odiaras, l'any 2010, juntament amb la directora de cinema eròtic Erika Lust.