Sota el títol L´art als marges. Les perifèries de Figueres i Perpinyà, arriba a Figueres el 19 i el 20, i a Perpinyà el 26 i 27, la proposta de l´Ingràvid Pensament. La coordinadora del curs, Lucila Mallart, ofereix de la mà d´experts en la matèria l´anàlisi de la vida als barris més perifèrics de la ciutat, que sovint es mantenen al marge.

La segona edició del curs Ingràvid proposa un viatge a les perifèries de dues ciutats en sí perifèriques: Figueres i Perpinyà. Dues ciutats marcades per la condició de frontera, a prop l'una de l'altra en temes geogràfics, però massa lluny, encara, en l'imaginari dels seus habitants. Per això l'Ingràvid proposa un curs per acostar aquestes dues ciutats, tant físicament -mitjançant el desplaçament dels alumnes que participin al curs- com simbòlicament - a través de les intervencions en l'espai públic de les ciutats que sorgiran el curs. Les sessions tindran lloc al Museu de l´Empordà, amb un preu de 45 euros i els interessats encara s'hi poden apuntar.

Per completar l´oferta ingràvida, una vintena de comerços del centre es preparen ja per acollir, per tercer any consecutiu, un comissariat d'obres d'art contemporani als seus aparadors amb la voluntat de buscar espais expositius no convencionals. Es podrà veure tot el novembre