Després del revés germànic, els populars estan desconcertats sobre la seva situació a Europa. Mariano Rajoy (Queco Novell), Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets) i Pablo Llarena (Ivan Labanda) decidiran que agafen un cotxe per evadir-se.

Pilar Rahola (Cesc Casanovas) s´adonarà que està perdent quota de pantalla per culpa de Jaume Alonso-Cuevillas (David Olivares). Això provocarà que el plató de TV3 es converteixi en l´escenari d´un duel de titans de la graella televisiva.

Dijous també tornarà la tarotista menys aclamada del sector, la Susana, per intentar predir el futur, aquest cop, amb les xarxes socials.

El món acadèmic està trasbalsat pels escàndols dels màsters d´alguns dirigents polítics. Mariano Rajoy (Queco Novell) demanarà explicacions a Cristina Cifuentes (Judit Martín) sobre el seu currículum.

A tot això, les accions dels CDRs han provocat moltes víctimes arreu del territori català. Inés Arrimadas (Lara Díez) i Xavier García Albiol (Fermí Fernàndez) en visitaran una a l´hospital, per mostrar-li el seu suport.