Torna al programa el treballador del sector serveis més temut pels parlamentaris: el cambrer del croissant. Aquesta vegada se les veurà amb Artur Mas (David Marcé), entre d´altres.

Després de la versió de Marta Sánchez de l´himne espanyol, un altre dels artistes del país s´atrevirà a adaptar-lo: Bertín Osborne (Pep Plaza).

Anna Gabriel (Lara Díez) rebrà la visita inesperada d´una parella d´espanyols a la seva nova residència de Suïssa: Urdangarin i Cristina. Mentrestant, per tal d´atreure clients catalans, els venedors dels basars marroquins han d´anar adaptant els clixés als nous temps.

A tot això, Albert Rivera (Sergi Cervera) assistirà a un dinar de negocis amb diversos empresaris. Tot anirà bé fins que el cambrer serveixi un plat de pa amb tomàquet.

Per intentar millorar la imatge de la proposta contra la immersió lingüística, Méndez de Vigo (Toni Albà) mostrarà les bondats de la casella de l´ensenyament vehicular en castellà en un anunci.

Després d´haver declarat davant del Suprem, Marta Rovira (Mireia Portas) visita Carles Puigdemont (Queco Novell) a Brussel·les. Rovira intentarà acordar amb ell un candidat alternatiu, però el president s´hi tornarà a oposar, aquest cop, amb una cançó de David Bowie.

I, al "Telenotícies", Raquel Sans (Mireia Portas) parlarà de la nova línia d´AVE Barcelona - Tribunal Suprem.