Demà, a les 21.55, un altre capítol de l´espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler. El programa d´aquesta setmana repassarà les últimes hores al Parlament després de l´ajornament de la investidura de Carles Puigdemont (Queco Novell).

La suspensió del ple d´investidura no ha agradat a les integrants de la NATA (l´Associació de Tietes Nacionalistes Adoctrinades) que demanaran explicacions a Roger Torrent (David Marcé).

Felip VI (Pep Plaza) i la reina Letícia (Agnès Busquets) apareixeran al programa coincidint amb el cinquantè aniversari del rei. En un exercici de transparència, es mostraran amb naturalitat mentre dinen amb les seves filles.

Els socialistes s´agafaran una tarda de descans. Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Miquel Iceta (Ivan Labanda) aniran junts al cinema a veure les últimes estrenes.

Què en pensa Podem de la situació política actual? Sembla que, amb els últims esdeveniments, comencen a perdre alçada. Hauran d´alleugerir pes per poder mantenir el ritme de les altres formacions.

Mentrestant, Soraya Sáenz de Santamaría intentarà desfer l´embolic de jutges causat per l´ús continuat del Tribunal Constitucional i Mariano Rajoy (Queco Novell) la descobrirà.

Amb tot això, els unionistes proposaran el seu propi candidat a la presidència de la Generalitat de Catalunya.