Demà, a les 21.55, un altre capítol de l´espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler. La sentència del cas Palau ha estat un cop fort per a Fèlix Millet (Queco Novell). Ho intentarà tot per aconseguir driblar la condemna. Fins i tot, un matrimoni de conveniència.

Podrà, Carles Puigdemont (Queco Novell), ser president de Catalunya? La resposta, la donarà el govern espanyol a través d´un èxit dels Village People.

I, enmig de la incertesa de la investidura del president de la Generalitat, Catalunya tindrà una invasió alienígena. La destrucció del territori dependrà d´una reunió amb el líder català.

Mentrestant, a la seu del PDeCAT, reben amb indignació la seva vinculació amb el cas Palau. Marta Pascal (Judit Martín) i Artur Mas (David Marcé) consideren que el partit està net, tot i que les circumstàncies no diuen el mateix.

El judici a Galileu Galilei serà recordat per la rectificació de l´astrònom en l´últim moment. La història seria molt diferent si l´haguessin jutjat en el context actual del procés.

Paral·lelament, Xavier García Albiol (Fermí Fernández) es posarà a pidolar diputats de la manera més folklòrica: amb una "tuna".

A tot això, el procés ha estat una font fructífera de marxandatge. En el programa de demà es descobrirà l´última novetat en pancartes desplegables. Versàtil, fàcil de transportar i a un preu molt assequible.