Per setè any consecutiu, els mitjans catalans del Grup EPI (El Setmanari de l'Alt EMPORDÀ, Diari de Girona i Regió7) i L'Indépendant del Grup La Dépêche du Midi han editat conjuntament la guia turística i de lleure, 'Escapades de Setmana Santa', que es lliura gratuïtament amb cada exemplar d'aquestes publicacions.

El suplement, amb trenta-dues pàgines a tot color, presenta una llarga llsta de reportatges i propostes de llocs visitables des de la Catalunya Central fins a l'Aude francesa, passant per Girona i l'Empordà. Cada proposta va acompanyada amb apunts referencials d'horaris, tarifes o webs de consulta. També hi ha una agenda amb els principals actes religiosos, fesius i de lleure de Setmana Santa dels dos costats dels Pirineus.

El patrimoni històric, els espais naturals de referència, les activitats esportives d'aventura i les receptes gastronòmiques formen part del contingut de les Escapades de Setmana Santa 2017.

D'aquest especial se n'han editat 100.000 exemplars i s'ha imprès en dues versions, una en català i l'altre en francès. L'edició catalana la trobareu encartada amb les edicions de paper d'aquest dimarts, 28 de març, del Setmanari de l'Alt EMPORdÀ, Diari de Girona i Regió7. Aquesta setmana també s'oferirà amb L'indepéndant.

Demaneu-lo en el vostre quiosc en el moment de comprar l'EMPORDÀ.