A partir del dimecres 1 de febrer, Catalunya Informació donarà els titulars de la premsa comarcal en els seus butlletins informatius, gràcies a l’acord que han subscrit l’Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) i Catalunya Ràdio. Cada dimecres i cada divendres des de cada delegació territorial de Catalunya Ràdio s’oferiran els titulars de totes les edicions de la premsa local i comarcal a les rodes informatives de Catalunya Informació, entre elles les del Setmanari de l'Alt EMPORDÀ.

D’aquesta manera s’amplia, per a tot el país, la difusió de l’actualitat recollida per la premsa del territori, que s’afegeix als reculls de titulars d’àmbit generalista, d’una manera sistemàtica. L’acord amb l’entitat permetrà als professionals de l’emissora pública l’accés àgil a la informació de portada de totes les edicions periòdiques, en paper o digitals: Celsona Informació (Solsona), Setmanari Alt EMPORDÀ (Figueres), Comarca d’Olot (Olot), Diari de Manlleu (Manlleu), Diari de Vilanova (Vilanova i la Geltrú), El Ripollès (Ripoll), El Vallenc (Valls), Hora Nova (Figueres), La Veu de la Segarra (Cervera), La Veu de l’Anoia (Igualada), L’Ebre (Terres de l’Ebre), L’Eco de Sitges (Sitges), L’Informador (Martorell), Nova Conca (Montblanc), Nova Tàrrega (Tàrrega), Setmanari Montbui (Caldes de Montbui), El 3 de Vuit (Vilafranca del Penedès) i Torelló (Torelló).

L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) és una entitat sense ànim de lucre que aglutina la pràctica totalitat d’empreses i entitats editores de premsa comarcal i local d’informació general a Catalunya, escrites en català, ja siguin de difusió diària, setmanal, quinzenal, mensual, bimestral i trimestral. Actualment, agrupa 132 publicacions de premsa comarcal i local, en paper i digitals, de pagament, repartides arreu del territori català. L'acord ha estat signat per Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio, i Francesc Fàbregas, president de l’Associació Catalana de Premsa Comarcal.