Alt Empordà

Les biblioteques donen el tret de sortida al club «Lectors en sèrie»

El club repassa sèries de televisió de culte com Twin Peaks, The Sopranos, Breaking Bad i Mad Men
 

20.06.2016 | 16:00
El cartell de ´Lectors en sèrie´.

El Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya ha endegat aquest, 20 de juny, "Lectors en sèrie", un nou club de lectura virtual dedicat a les sèries de televisió més influents dels darrers 25 anys.

El club és un recorregut pel món de la ficció televisiva amb una durada d'un any, durant el qual s'aniran proposant llibres que permetin aprofundir més en el món que retraten les sèries.
 
El club de lectura "Lectors en sèrie" tindrà lloc fins al maig de 2017. Consta de deu lectures que van des de clàssics dels anys 90 com Twin Peaks, Doctor en Alaska o els Soprano fins a sèries com Breaking Bad, Sexo en Nueva York i Mad Men, avui ja considerades sèries de culte.

El club vol traçar un mapa cultural a partir d'aquests títols: des de quines altres sèries han inspirat fins a quins llibres i pel·lícules serveixen per entendre-les millor.
 
Les deu sèries que es tracten en el club són: Juny i juliol: Twin Peaks (1990); setembre: Doctor en Alaska (1990); octubre: West Wing (1999); novembre: The Sopranos (1999); desembre: The Wire (2002); gener: Mad Men (2007); febrer: Breaking Bad (2008); març: Seinfeld (1989); abril: Sexo en Nueva York (1998), i maig: The Office (2001)
 
El club de lectura virtual es du a terme a la plataforma Readgroups. La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar a la següent adreça.
 
El club està coordinat pel periodista Àlex Gutiérrez, cap de la secció de "Mèdia" del diari Ara i impulsor dels portals comunicació21.cat i cultura21.cat

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema